- Professionele fotostudio -

Geboortefotografie

| geboorte fotografie | de geboorte van jullie kind haarscherp in beeld |

geboortefotografie | de geboorte van jullie kind haarscherp door ons in beeld gebracht

Geboorte fotografie

high quality

Zachte donshaartjes, rimpeltjes, mini vingertjes en lieve kleine teentjes.

Vergeet nooit meer de eerste mooie momenten door dit moois vast te laten leggen door Suus’ FotoSjop met een geboorteshoot.

De eerste uurtjes zijn zo speciaal, zo puur maar ook zo voorbij.
Een kindje krijgen… zo bijzonder.

Geboortefotografie door Suus’ FotoSjop is het laten fotograferen van de geboorte van jullie baby door onze professionele geboortefotograaf.

De fotograaf maakt foto’s van de gehele bevalling: van het begin van je weeën (Vanaf 4-6 cm.) tot de geboorte van jullie kindje. Daarna blijft de fotograaf nog een uur om jullie eerste mooie momenten samen vast te leggen.

Geboortefotografie is zowel mogelijk bij een “thuisbevalling” als bij een “bevalling” in het “ziekenhuis”. Uiteraard wordt er door de medici van het ziekenhuis* bepaald of er gefotografeerd mag worden. Zo niet, dan zijn het de momenten kort daarna om vastgelegd te worden.

* Wist u dat Suus op de lijst van geboortefotografen staat van het MST Ziekenhuis te Enschede? Deze bevoegdheid krijg je niet voor niks.

Zwangerschap - zwangere vrouw - ziekenhuis

‘The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why’.

-Mark Twain-

meer informatie over geboorte fotografie?

Neem gerust contact op met Suus' FotoSjop voor eventuele vragen of een offerte voor geboorte fotografie. Gebruik ons Contactformulier of bel naar onze FotoStudio in Oldenzaal Telefoonnummer: 0541 297271

Meest gezochte zoekwoorden: Fotograaf Oldenzaal, Fotograaf Hengelo, Fotograaf Denekamp, Fotograaf Enschede, Suusfotosjop, zakelijk

Context Menu is disabled by theme settings.