Who am I? Over Suus’ Fotosjop

Over mij..Nice to Meet You

Leuk je te ontmoeten! Mijn naam is Suzan Reuvers. Ik ben professioneel fotografe in de gezellige stad Oldenzaal. 

Door de lens lijkt de wereld anders en ik wil je graag dit verschil laten zien.

Jaren geleden leerde ik het vak fotografie van mijn vader, nog in het analoge tijdperk. Na jaren oefening en een berg aan ervaring heb ik autodidact de techniek 10 jaar geleden geheel eigen gemaakt. Dit zie je ook in mijn werk, mijn eigen stijl en touch! 

Tegenwoordig werk ik voor diverse moderne merken en bedrijven, naast de fotografie voor de particuliere markt. Iets waar ik onwijs trots op ben!

Ik hoop dat je geniet van mijn portfolio en dat we samen iets gaafs kunnen gaan creëren.

Geniet..

Logo Suus' FotoSjop
Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.