- Profesionele fotostudio -

Pure portretten

| pure portret fotografie | Uw portret haarscherp in beeld |

pure portret fotografie | Uw portret haarscherp door ons in beeld gebracht

Pure portretten

high quality

Een puur portret, een weerspiegeling van de ziel in de ogen. Dat kan Suus’ FotoSjop als geen ander. Wij zijn gespecialiseerd portretfotograaf. Onze portretten worden in fine-art stijl bewerkt. Ze hebben zelfs een keurmerk! 

Onze pure portretten zijn al jaren gewild. Een échte eyecatcher voor aan de wand. 

Met de beste en de juiste apparatuur zullen wij op een ongedwongen manier jouw portret maken. We zorgen dat je op je gemak bent. Qua houding gaan we voor de beste pose en helpen je daar graag bij. Wil je een lachend of juist serieuze blik, alles mag. 

We maken naast de individuele portretten ook groepsfoto’s en duo-portretten, duo-foto’s of dubbelfoto’s zijn beelden waarbij we 2 gezichten tot 1 geheel maken. Voorbeelden daarvan zie je in de beelden hieronder.  

In de nabewerking, welke meer tijd kost dan het portret schieten, zorgen wij voor perfectie. Kleine oneffenheden welke er niet horen halen we zorgvuldig weg. Kenmerken daarentegen laten we uiteraard zitten. Deze kenmerken maken jou namelijk uniek.

Wil je een puur portret met kleding? Een close-up? Liever zonder handen? Geen probleem. Alles mag en alles kan. Boek snel en print je portret groot als blikvanger in je huis! Deze Pure Portretten-shoot is ook geschikt voor je huisdier! 

Portret, portretfoto, portretfotografie, portretfotograaf, puur, kids, Pure portretten, kids portret, fine-art, fotografie, Suus' FotoSjop, Fotograaf, Twente, Oldenzaal, Hengelo, Enschede, Losser, De Lutte, fotostudio

Wij bewerken de portretten middels Frequency Separation. Dit is een fine-art Photoshop techniek die door fotografen veelal in de modelfotografie gebuikt wordt als skin toning. Hiermee behoud je de textuur van de huid, zonder dat deze ‘plat en plastic’ wordt.  Deze bewerkingstechniek hebben wij ons jaren geleden al eigen gemaakt en passen wij toe op onze pure portretten. Het leuke is: het wordt ook wel het ‘het geheim’ van de professionele fotograaf genoemd. De techniek bestaat al zeker sinds 2013, dat was in onze beginjaren… 🙂 Leuk om te weten: Onze bijzondere pure portretten zijn een trend van de laatste 4 jaar maar worden door ons al ruim 9 jaren gemaakt en worden geboekt door mensen vanuit het hele land en zelfs daarbuiten! Hoe leuk!

Wilt u meer informatie over pure portret fotografie?

Neem gerust contact op met Suus' FotoSjop voor eventuele vragen of een offerte voor pure portret fotografie. Gebruik ons Contactformulier of bel naar onze FotoStudio in Oldenzaal Telefoonnummer: 0541 297271

Meest gezochte zoekwoorden: Fotograaf Oldenzaal, Fotograaf Hengelo, Fotograaf Denekamp, Fotograaf Enschede, Suusfotosjop, zakelijk,

Context Menu is disabled by theme settings.