What my clients Say Referenties

reviews van klantenReviews

Wij van Suus’FotoSjop hechten veel waarde aan de mening van onze klanten en daarom bekijken we elke beoordeling van onze klanten met veel aandacht om zo onze service en dienstverlening te verbeteren..

Klanttevredenheidsonderzoek Omdat wij veel waarde hechten aan de tevredenheid van onze klanten, hebben wij ervoor gekozen om vanaf 2021 de ‘klanttevredenheid’ te vergroten. Dit doen wij door middel van het benaderen van onze klanten met een vragenformulier. 

J.R.
Klant J.R. Klant
Deze fotografe verstaat haar vak! Professioneel, goed en oog voor detail. Daarnaast is ze ook nog eens heel creatief. Kunnen veel fotografen een voorbeeld aan nemen.
N.W.
bezoeker N.W. bezoeker
Super sfeer, er werd alle tijd genomen. Stonden open voor eigen inbreng. De ideeen en adviezen waren top. Al met al wederom een zeer positieve ervaring
H.E.
klant H.E. klant
Prettig overleg, parkeren voor de deur
R.S.
Klant R.S. Klant
Geef Suus een camera en krijg er GOUD voor terug!
B.K.
bezoeker B.K. bezoeker
Een super leuke studio met professionele en geduldige medewerkers !! Zelfs de kinderen waren op hun gemak, ze nemen de tijd voor je en creëren een ontspannen sfeer 👍
D.G.
klant D.G. klant
Super goeie service en heel snel
E.K.
klant E.K. klant
Zeker een aanrader! Suzan neemt alle tijd voor je en er hangt een fijne sfeer!
C.H.
bezoeker C.H. bezoeker
We hebben een beauty shoot mogen doen bij jullie omdat we een welverdiende bon 😉 hadden gekregen van Jorieke Elferink van BeautyShape Twente! Door de visagie van Fardau Blom kwam alles nog beter tot zijn recht op de foto..Thanks👌🏻 Bedankt voor de mooie foto’s. We zijn er erg blij mee!
A.S.
bezoeker A.S. bezoeker
Suus Fotosjop, wat een fijne, prettige en gezellige sfeer. De dames maken er altijd een feestje van waardoor de kinderen zich heerlijk op hun gemak voelen en daardoor ook spontaan op de foto komen te staan. Vaak hebben ze leuke acties, tegen een betaalbare prijs en een super resultaat! Er hebben al verschillende “Suusen” aan de muur gehangen 😉 Voor ons zeker een aanrader, en ja wij komen zeker vaker terug!
H.G.
klant H.G. klant
Mooie visagie dankzij Fardau en vervolgens op mijn gemak een leuke foto maken! Fijn dat het buiten kon! Erg blij met het resultaat. Bedankt!
M.K.
Zakelijke klant M.K. Zakelijke klant
Bij Suus hebben wij voor onze webshop vrijstaande packshotfoto's laten maken. Fantastisch! De verkoop is er flink door gestegen want goede foto's van je product doen werkelijk je product beter verkopen. Chapeau Suus! Wij zijn tevreden.
S.K.
Klant S.K. Klant
Vandaag een kinderfeestje gehad. Super leuk gedaan! Wanneer het wachten tussendoor wat lang duurt voor de mini modellen staat er een spel paraat. Het versieren van een fotolijstje was ook erg leuk. Dank voor deze leuke dag!
R.V.
Leerkracht R.V. Leerkracht
Samen met haar team zetten ze een geweldige show neer en dat resulteert in geweldige schoolfoto's. Wij zijn elk jaar weer blij.
M.B.
Stagiar M.B. Stagiar
Stage bij Suus' FotoSjop, helemaal leuk. Ik ga er met plezier naar toe en het is altijd gezellig. Ik leer er veel, heel veel. Er is altijd wat te doen in de studio.

Referenties, een greep uit ons klantenbestand

Onze contactgegevens & socialsWaar vind u ons!

    Back to Top
    Close Zoom
    Context Menu is disabled by theme settings.