- Profesionele fotostudio -

School fotografie

| school fotografie | Uw schoolfoto's haarscherp in beeld |

schoolfotografie | jullie schoolkinderen haarscherp door ons in beeld gebracht

Schoolfotografie

high quality

Schoolfoto’s, schoolfotografie op jouw school!

Met tientallen scholen per jaar hebben we inmiddels een bulk aan ervaring. Ons team van schoolfotografen fotografeert kinderen op basisscholen, kinderdagverblijven, speciaal onderwijs en zelfs op het voortgezet onderwijs in het Oosten van Nederland.

Ook speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf zoals bijvoorbeeld een broer-zusfoto? Wij denken graag met jullie school mee en maken een gepast plan.

We verstrekken foto’s van de leerkrachten, scholieren en groepen digitaal, voor jullie leerlingvolgsysteem.

 

 

Fotografie - Suus' FotoSjop - Oldenzaal - Hengelo - Enschede - Lutte - Denekamp - Almelo - Fotograaf - Schoolfotografie, schoolfoto, school , foto's, schoolfoto portretfoto school, online foto's bestellen, online schoolfoto's, basisschool, kinderdagverblijf, speciaal onderwijs, kinderopvang, voortgezet onderwijs

Kennis maken met Suus’ FotoSjop

Allereerst willen wij graag de organisatie leren kennen. Hierdoor kunnen wij jullie wensen beter inschatten en helpen de ideale planning voor de fotodag te maken. Kennis maken doen we graag op jullie locatie zodat wij ook meteen kijken naar de mogelijkheden van de ruimtes binnen en buiten. 
Hierbij kunnen we meer vertellen over alle mogelijkheden en kunnen wij jullie wensen inventariseren.

Samen plannen voor succes

Een must voor een succesvolle dag is het maken van een passende planning. Iedere organisatie is uniek, waardoor het plannen van de fotodag zorgvuldig moet gebeuren. Dit zorgt voor helderheid en structuur en uiteindelijk een relaxte en plezierige dag. Een planning afgestemd op jullie wensen en lesrooster bepaalt het verloop van de fotodag(en). 

De grote dag

Wij komen langs om schoolfoto’s te maken met een team van minimaal 2 personen. Samen met hulp vanuit de school maken we er een fantastische dag van. Ons team van professionele fotografen maakt er altijd een ware beleving van voor de kinderen. 

Het resultaat

Na ongeveer twee weken krijgt de school inlog-kaarten. Elke leerling neemt zijn of haar kaart mee naar huis, waar de ouders/verzorgens, in een veilige omgeving de foto’s kunnen bekijken en bestellen. Het makkelijke bestelsysteem bevat diverse pakketten voor elke wat wils. Met meerdere kinderen is het mogelijk om de codes te koppelen en zo alles in één keer te bestellen. Het is mogelijk om foto’s op allerlei formaten, en zelfs op canvas te bestellen. De producten worden bij jullie thuis bezorgd of  in een verzamelorder op school (om bezorgkosten te besparen). Foto’s digitaal bestellen kan ook! Dan worden de foto’s via de mail opgestuurd. 

Eindelijk… Schoolfoto’s waar kinderen wel mooi op staan!
Wij maken schoolfotografie leuk voor kinderen, makkelijk voor scholen en betaalbaar voor ouders.

Wil je meer informatie over Schoolfotografie?

Neem gerust contact op met Suus’ FotoSjop voor eventuele vragen of een vrijblijvende informatiebrochure aan waar al onze info in staat. 

 

Wilt u meer informatie over Schoolfotografie?

Neem gerust contact op met Suus' FotoSjop voor eventuele vragen of een offerte voor schoolfotografie. Gebruik ons Contactformulier of bel naar onze FotoStudio in Oldenzaal Telefoonnummer: 0541 297271

Meest gezochte zoekwoorden: Fotograaf Oldenzaal, Fotograaf Hengelo, Fotograaf Denekamp, Fotograaf Enschede, Suusfotosjop, zakelijk,

Context Menu is disabled by theme settings.