- Profesionele fotostudio -

Zwangerschaps shoot

| zwangerschapsfotografie | jouw bolle buik haarscherp in beeld |

zwangerschaps fotografie | jouw bolle buik haarscherp door ons in beeld gebracht

Zwangerschaps shoot

high quality

Jullie zijn zwanger en verwachten een kindje, van harte gefeliciteerd !! Dan krijg je dus een prachtige dikke buik (of je hebt hem al), met daarin jullie kindje. Straks is die buik weg en heb je er een schitterende baby voor in de plaats. Wil je een mooie herinnering aan je zwangerschap laat dan een zwangerschapsfotosessie van jezelf maken. Zo’n fotoshoot kan alleen of samen met je partner en kind(eren). Heb je zelf een leuk idee voor de fotoshoot, aarzel dan niet ons dit te vertellen.

Wil je graag een mooie foto voor het geboortekaartje, vraag bij ons naar de mogelijkheden.

Fotografie - Suus' FotoSjop - Oldenzaal - Hengelo - Enschede - Lutte - Denekamp - Almelo - Fotograaf - Zwanger - Newborn - Studio - Locatie - Gezin - Familie - Pregnancy

Bij Suus’ FotoSjop in de studio is bijna alles mogelijk, maar de zwangerschapsfoto’s kunnen ook buiten op een prachtige locatie gemaakt worden of bij jullie thuis, bijvoorbeeld in de babykamer.

Zwangerschapsfotografie hoeft dus niet in de studio. Het is verstandig om voor de fotoshoot niet al te strakke kleding te dragen. Denk daarbij ook aan je lingerie: dit voorkomt striemen op je huid.

Maak je niet druk om eventuele striae, pukkels etc.: wij bewerken alles wat er niet hoort. Kijk van tevoren naar poses die je leuk vindt zoals bijvoorbeeld op internet of Pinterest en stuur ons eventueel wat voorbeeldjes. 

Uiteraard helpen wij je natuurlijk met het poseren tijdens de fotoshoot. Bij Suus’ FotoSjop hebben wij veel ervaring met zwangerschapsfotografie. Wij zorgen ervoor dat jij je op je gemak voelt tijdens de fotoshoot.  Wanneer je vragen hebt, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

meer informatie over zwangerschaps fotografie?

Neem gerust contact op met Suus' FotoSjop voor eventuele vragen of een offerte voor zwangerschapsfotografie. Gebruik ons Contactformulier of bel naar onze FotoStudio in Oldenzaal Telefoonnummer: 0541 297271

Meest gezochte zoekwoorden: Fotograaf Oldenzaal, Fotograaf Hengelo, Fotograaf Denekamp, Fotograaf Enschede, Suusfotosjop, zakelijk

Context Menu is disabled by theme settings.