- Professionele fotostudio -

Familieshoot

| Familiefotografie | uw dierbare haarscherp in beeld |

Familiefotografie | uw dierbare haarscherp door ons in beeld gebracht

Familiefotografie

high quality

Een uitgebreide familiereportage of één enkele foto..

Familiefoto’s… een vereeuwiging van jullie gezin of familie! Professionele familiefotografie laat je niet dagelijks maken. Daarom helpt Suus’ FotoSjop jullie bij het maken van jullie leukste familiefoto’s. Suus’ FotoSjop verzorgt prachtige familiereportages voor het hele gezin. Een familieportret moet niet standaard en te geposeerd zijn. Een familieportret is het mooist als er spontaniteit aan te pas komt.

Allereerst een kopje koffie of thee, waar we alle wensen bespreken.

Wij bespreken samen met jullie de verschillende mogelijkheden voor we beginnen met de shoot. Denk aan verschillende samenstellingen, achtergronden, accessoires, in de studio of buiten..

Fotografie - Suus' FotoSjop - Oldenzaal - Hengelo - Enschede - Lutte - Denekamp - Almelo - Fotograaf - Newborn - Baby - Lifestyle - Studio - Gezin - Familie

Wat betekent het woord “familie” voor jou? Voor ons is het alles waar wij van houden – het vertegenwoordigt het leven. Als professionele fotografen hebben wij veel unieke momenten in het leven van mensen vastgelegd en daarbij vinden wij zelfs dat deze foto’s de meest oprechte en pure gevoelens weergeven.

Een familieportret is het mooist als er spontaniteit bij komt kijken. Allereerst bespreken wij met koffie en thee wat jullie wensen zijn. Denk bijvoorbeeld aan verschillende samenstellingen, accessoires, achtergronden, studio of op locatie. Een combinatie hiervan kan ook.

Een shoot of één enkele foto in onze professionele fotostudio betreft een vaste, mooie witte of grijze onder- en achtergrond met voldoende ruimte. Wij hebben ook een ‘stoere stenen muur’ in de studio, en een tal aan achtergronden met kleuren, zwart, houtpanelen, retro-look, beton, industrieel, etc. Bij grote groepen raden wij een rustige achtergrond aan of op locatie. 
Een fotoshoot op locatie geeft al snel een spontane setting, en is de settings zijn heel divers.

Verschillende mogelijkheden:

* Professionele fotostudio 
Een shoot of één enkele foto bij ons in de professionele fotostudio betreft een mooie witte achtergrond met voldoende professionele studio lampen. We hebben ook een ‘stoere stenen muur’ in de studio. Er zijn verschillende achtergronden mogelijk bijvoorbeeld; wit, retro, houtpanelen, zwart, industrieel, betonlook, etc.  Een familiereportage of één enkele foto kan bij ons het gehele jaar door.

* Op locatie
Jullie gaan op pad met de fotograaf.
Het is mogelijk om op verschillende locatie’s in Nederland mooie foto’s te maken, hierdoor worden jullie foto’s niet te geposeerd, maar op een lifestyle-manier gemaakt. Huisdieren mogen ook op de foto! Maak er een gezellig dagje uit van.
Doorgaans duurt de bewerking en levering van een fotoshoot ongeveer twee weken. Willen jullie foto’s als cadeau geven en/of op canvas, hout, HD-Metal, fotopapier, etc., laten afdrukken? In onze studio zijn vele voorbeelden te zien. Laat het ons gerust weten! Tip: plan jullie shoot wel op tijd!  

meer informatie over familie fotografie?

Neem gerust contact op met Suus' FotoSjop voor eventuele vragen of een offerte voor familie fotografie. Gebruik ons Contactformulier of bel, mail naar onze FotoStudio in Oldenzaal Telefoonnummer: 0541 297271 | info@suusfotosjop.nl

Meest gezochte zoekwoorden: Fotograaf Oldenzaal, Fotograaf Hengelo, Fotograaf Denekamp, Fotograaf Enschede, Suusfotosjop, Zakelijk, Business

Context Menu is disabled by theme settings.